Web Analytics Made Easy - Statcounter

 به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از ایسنا؛ روح‌الله عباسپور با اشاره به جلسه بعدازظهر امروز (یکشنبه) کمیسیون صنایع و معادن گفت: ادامه بررسی طرح اصلاح موادی از قانون معادن کشور با حضور نمایندگان مرکز پژوهش‌ها و نمایندگان بخش خصوصی در دستورکار کمیسیون‌ بود‪.‬

وی افزود: در نشست امروز موادی از قانون معادن کشور اصلاح شد؛ براساس مصوبات این جلسه، معدن‌دارانی که قوانین و مقررات مربوط به اکتشاف معدن را رعایت نکنند به طور مثال معدن‌کارانی که مسائل زیست محیطی، امنیت معدن و مسائل مهندسی را رعایت نکنند، جریمه شده و مهلتی برای رفع آن در نظر گرفته می‌شود و در صورت عدم رفع مشکل خلع ید خواهند شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عباسپور با بیان اینکه یکی از مواد تصویب شده در نشست امروز کمیسیون صنایع و معادن مجلس درباره اخذ پروانه اکتشاف و بهره برداری معادن بود، اضافه کرد: در صورتی که فردی بدون اخذ پروانه اکتشاف، اقدام به حفاری کند و متصرف در اموال عمومی دولتی باشد، برابر با قانون با وی برخورد شده و از طریق نیروی انتظامی و ضابطین قضایی حسب درخواست وزارت صنعت، معدن و تجارت بلافاصله از این گونه عملیات جلوگیری می‌شود.

این نماینده مجلس تصریح کرد: براساس ماده مصوب دیگر، وزارت صنعت، معدن و تجارت مهلتی سه ماهه برای دارندگان مجوزی که به تعهد خود عمل نکردند، در نظر می گیرد تا تعهد خود را انجام دهند در صورتی که مهلت منقضی شود، بهره‌بردار مکلف به پرداخت خسارت می شود.

سخنگوی کمیسیون صنایع ادامه داد: همچنین اگر بهره برداران قبلی به تشخیص کارشناسی وزارت صنعت، معدن و تجارت موجب لطمه و خسارت به معدن شود بنا به درخواست بهره بردار جدید با نرخ تعیین شده براساس ارزیابی رسمی واگذار می‌شود.

پربیننده ترین تورم سالانه کالاهای صادراتی در فصل زمستان به ۱۷۲.۲درصد رسید / تورم کالاهای وارداتی ۵۳۴.۶ درصد شد داستان موفقیت مبین تک، مجموعه بازرگانی و تولید ماشین آلات صنعتی تاسیکو، حامی منافع ۴۰میلیون سهامدار / برنامه اصلی هلدینگ؛ ورود تمام شرکت‌ های تابعه به بورس در راستای ایجاد شفافیت روزهای خوش تاجران ایرانی در دوبی سود ۳۱میلیارد و ۸۰۰میلیونی کاغذسازی کاوه در سال گذشته / کرونا اقبال مردم به بسته بندی کارتنی را افزایش داد

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: کمیسیون صنایع مجلس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۷۴۱۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تار و پود‌های صنعت فرش یزد در گره مشکلات

مهران فاطمی استاندار یزد درباره وضعیت صنعت فرش استان تصریح کرد: نابود شدن صنعت فرش قصه پرغصه‌ای است و باید همکاران دفتر اقتصادی و انجمن فرش این موضوع را پیگیری کنند.

وی با اشاره به نگاه استان مبنی بر حرکت به سمت دانش بنیان و توسعه نساجی گفت: ما محدود کردن صنایع آلاینده پرآبخواه در استان را در پیش گرفتیم و در محور مهریز ـ عقدا کاهش هزار و ۸۰۰ مجوز را انجام دادیم.

فاطمی، در خصوص تامین مالی واحد‌های نساجی اظهار داشت: از تسهیلات سفر رئیس جمهور به یزد، هزار میلیارد تومان به نوسازی نساجی اختصاص یافته و امسال هم ۳۰ درصد تسهیلات تبصره‌ای به بخش نساجی اختصاص می‌دهیم.

استاندار همچنین خاطرنشان ساخت که ساختمان مرکز نوآوری نساجی برای تربیت نیروی انسانی ماهر را تامین می‌کنیم و تجهیز آن برعهده بخش خصوصی است تا در اول مهرماه آماده باشد.

فاطمی در خصوص راه اندازی دهکده نساجی هم گفت: این دهکده با مشکلات قانونی مواجه است و همچنین به ۱۰ هکتار زمین نیاز دارد. جانمایی زمین را مشخص کنید تا زمین در اولین فرصت تامین شود.

وی با اشاره به سابقه پنج دهه استفاده استان از معادن افزود: این در حالی است که قدمت نساجی ما به بیش از ۱۰۰ سال می‌رسد، ولی با وجود داشتن نخبه و دانشگاه و فناوری همچنان واردکننده ماشین آلات نساجی و معدن هستیم که باید در این خصوص تدبیری اندیشید.

گرجی مدیرکل دفتر صنایع پوشاک و منسوجات وزارت صمت هم در این نشست موضوع پارچه را دغدغه اصلی حوزه کاری خود دانست و گفت: بخشی از واردات پارچه به صورت قاچاق انجام می‌شود و در این خصوص سال گذشته اقدامات را شروع کردیم و باید در قالب یک کارگروه به راه حل اجرایی رسید.

در نشست گفتگوی دولت و بخش خصوصی مسائل و مشکلات صنعت نساجی یزد نیز افزایش واردات صنایع نساجی، کمبود منابع ارزی، دو نرخی بودن ارز برای صنعت نساجی و تبدیل تولیدکنندگان نساجی به وارد کننده مطرح شد.

باشگاه خبرنگاران جوان یزد یزد

دیگر خبرها

  • تبدیل ۱۸۱۰ مجوز کاغذی به شناسه یکتا در میاندوآب
  • جان باختن یک کارگر در معدن زغال‌سنگ هشونی کوهبنان
  • بررسی عوارض زیست محیطی معدن مس دره زرشک به کجا رسید؟
  • اکتشاف ۴ ماده معدنی ارزشمند در خوسف
  • تار و پود‌های صنعت فرش یزد در گره مشکلات
  • رئیس کمیسیون حقوقی مجلس: بعید است بررسی قانون مهریه به مجلس یازدهم برسد
  • منع نمایندگان هیات مدیره شرکت‌های دولتی از داوطلبی مجلس
  • معرفی برترین شرکت‌های دانش بنیان در حوزه معدن و صنایع معدنی
  • معرفی برترین شرکت‌های دانش بنیان در حوزه معدن و صنایع معدنی 
  • بردسکن، جزیره گنج دورافتاده خراسان رضوی