Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون امور صنایع وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: اصلاحیه قانون مالیات بر ارزش افزوده تا یکی دو هفته آینده در صحن مجلس مطرح می‌شود. ۰۶ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۰۹:۱۰ استانها مرکزی نظرات - اخبار استانها -

به‌گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، فرشاد مقیمی شامگاه پنجشنبه در حاشیه جلسه کارگروه ملی ستاد تسهیل و رفع موانع تولید مشترک با استان مرکزی در جمع خبرنگاران با اشاره به حضور در استان مرکزی اظهار داشت: توفیق پیدا کردیم که در جلسه کارگروه رفع موانع تولید در استان مرکزی خدمت واحدهای تولیدی این استان باشیم که با هماهنگی که مدیریت ارشد استان انجام داده بودند و با دستوری که وزیر صنعت در این زمینه صادر کردند جلسه خوبی را با مجموعه واحدهای تولیدی در استان مرکزی داشتیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: حدود 7 واحد اصلی که مراحل تصمیم‌گیری آنها در ستاد استانی به جمع‌بندی رسیده بود و بالغ بر 18 تصمیم بود که در حوزه‌های بانکی، رفع موانع، تامین اجتماعی، مالیات، گمرک و مسائلی از این دست بود که اتخاذ شد و خوشبختانه بار ارتباطاتی که در همین جلسه با مدیران سطح ملی حوزه‌های مختلف برقرار شد بخش قابل توجهی از مسائل حل و به عنوان مصوبه لحاظ شد.

معاون امور صنایع وزیر صنعت، معدن و تجارت تصریح کرد: بخشی را هم قرار شد که از طریق استان پیگیری‌ها انجام شود و با توافقاتی که در سطح ملی انجام شده و سطح اختیاراتی که به ستاد تسهیل درراستای تحقق شعار سال "رونق تولید" داده شده پیش‌بینی می‌کنیم که در این زمینه مسائل و مشکلات استان را بتوانیم رفع کنیم.

مقیمی بیان کرد: البته این تفویض اختیارها در سراسر کشور انجام شده که برنامه‌ریزی شده حداقل 52 جلسه ستاد را در همه استان‌ها در سال 98 برگزار کنیم که فکر می‌کنم ایت جلسات تحقق اهداف رونق تولید را فراهم کند.

وی ادامه داد: اینکه برخی از واحدها چرخه عمرشان به پایان می‌رسد پدیده بدی نیست و علت هم برای این دارم و آن اینکه انسان اشرف مخلوقات آفریده پروردگار روزی از بین می‌رود حال چگونه باید از آفریده انسان توقع حیات همیشه را داشت که بدون تغییرات ادامه حیات دهد.

معاون امور صنایع وزیر صنعت، معدن و تجارت عنوان کرد: البته اگر بتوانیم انطباق بین تغییر در شرایط محیط را در بنگاه ایجاد کنیم قطعا نباید شاهد این باشیم اما در پیشرفته‌ترین و صنعتی‌ترین کشورهای جهان هم مرگ و میر صنعت یک پدیده به اصطلاح نامانوسی نیست اما ما باید درصد آن را کم کنیم و کمک کنیم تا واحدهایمان با تحقیق و توسعه بیشتر و تطبیق در شرایط محیطی با شرایط پیرامونی و نیازهای بازار بتوانند بیشتر عمر کنند.

مقیمی اضافه کرد: با بررسی واحدهای متوقف می‌توان به چند عامل دست یافت یکی این که برخی از این واحدها چرخه عمر صنعتشان به پایان رسیده باشد که قطعا باید به دنبال تغییر در خود باشد یا چرخه عمر محصولاتشان به پایان رسیده یعنی محصولی تولید می‌کنند که بازاری برای آن وجود ندارد و به طور قطع باید به دنبال تغییر محصول رفت.

تحلیل معاون وزیر صنعت از تاثیر نوسانات ارز بر بخش تولیدمرکزی| اصلاح سیاست‌گذاری‌ها در بخش تولید؛ مشکل تولید با تسهیلات برطرف نمی‌شود

وی افزود: گاهی هم چرخه عمر تکنولوژی واحدها با پایان رسیده که برای تولید محصولی که نیازمندی آن وجود دارد تکنولوژی موجود جواب نمی‌دهد بنابراین پدیده توقف واحدهای تولیدی اساسا پدیده ناصحیحی نیست اما ما به عنوان سیاست‌گذار باید اقداماتی را انجام دهیم که کمتر شاهد این باشیم که واحدها به درجه توقف می‌رسند.

معاون امور صنایع وزیر صنعت، معدن و تجارت تصریح کرد: یکی از راه‌ها وصل کردن دست تولیدکنندگان به بازارهای جهانی است و دستاورد این تقویت واحدها است.

مقیمی با اشاره به احیای واحدهای تولیدی گفت: از سال 92 تاکنون بالای 7 هزار واحد تولیدی احیا شده است که متوقف بودند و به چرخه برگشته‌اند، اما بخشی از اینها از جنس سلستی است برای مثال واردات یک‌هزار و 339 قلم کالایی را ممنوع کرده‌ایم که یکی از آنها پوشاک است یا لوازم خانگی که همین سبب رونق بازار داخلی این حوزه‌ها شده است.

معاون امور صنایع وزیر صنعت، معدن و تجارت تصریح کرد: ممنوعیت یک‌هزار و 133 قلم کالا که شامل پوشاک، صنایع غذایی، صنایع فلزی و سایر حوزه‌ها می‌شود 4.5 میلیارد دلار بازار در داخل ایجاد کرده است.

مقیمی بیان کرد: باید کاری کنیم که واحد تولیدی احساس نکند که کمک تنها پول7 است و ما هم احساس نکنیم که کمک کردن تنها با تزریق پول است، حتما کمک در حوزه‌های مالی، مشاوره‌ای، مدیریتی و بازاریابی دست به دست هم می‌دهد تا مشکلات برطرف شود.

وی ادامه داد: بررسی‌های انجام‌شده نشان می‌دهد که 20 درصد توفیقات ما در بخش صنعت به خود صنعت برمی‌گردد و 80 درصد آن به حلقه‌های قبل و بعد مربوط می‌شود، تسهیلات برآوردشده امسال 360 هزار میلیارد تومان در کل کشور است.

مقیمی با اشاره به گرانی کاغذ و اقدامات در این زمینه گفت: گرانی کاغذ موضوعی است که در جامعه وجود دارد اما بخشی مربوط به خودمان است و همه آن به تحریم‌ها و محدودیت‌های خارج از کشور برنمی‌گردد، تدابیری اتخاذ شده که چون هنوز تصویب نشده اجازه دهید که مطرح نکنم اما این یول را می‌دهم که حداکثر تا روز یکشنبه هفته آینده که تعیین تکلیف می‌شود این اقدامات را مطرح می‌کنیم.

معاون امور صنایع وزیر صنعت، معدن و تجارت افزود: اصلاحیه قانون مالیات بر ارزش افزوده تا یکی دو هفته آینده در صحن مجلس مطرح می‌شود و باید منتظر بمانیم تا مصوب شود.

انتهای پیام/ن

R41371/P1361/S6,73/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۵۹۵۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مخالفت انجمن تجارت الکترونیکی با دریافت مالیات بر ارزش افزوده از تاکسی‌ های اینترنتی

تین نیوز

انجمن تجارت الکترونیکی تهران با انتشار بیانیه ای، دریافت مالیات بر ارزش افزوده از خدمات حمل ونقل درون شهری را «غیرفانونی» دانست.

به گزارش تین نیوز به نقل از تجارت نیوز، انجمن تجارت الکترونیکی تهران در بیانیه ای اعلام کرد: افزایش دستوری تعرفه های تاکسی های اینترنتی به عنوان زیرساخت بخش قابل توجهی از سفرهای درون شهری، آثار تورمی غیرقابل جبرانی خواهد داشت و ایجاد این هزینه ها به بدنه اکوسیستم دیجیتالی کشور آسیب می زند.

پیش تر سازمان امور مالیاتی کشور با تصویب افزایش مالیات بر ارزش افزوده به ۱۰ درصد، درخواست کرد این مبلغ از تاکسی های اینترنتی دریافت شود. این موضوع در حالی بود که قانون مالیات بر ارزش افزوده و بخشنامه سال ۱۳۹۹ سازمان امور مالیاتی، شرکت های ارائه دهنده خدمات هوشمند جابه جایی مسافر را از پرداخت مالیات بر ارزش افزوده معاف کرده بود.

قبل از این بیانیه، برخی از نمایندگان مجلس هم در نامه ای به هیئت رئیسه، درخواست دریافت مالیات از تاکسی های اینترنتی را خلاف قانون دانسته بودند و با آن به دلیل افزایش هزینه مصرف کننده نهایی که مردم هستند، مخالفت کرده بودند.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • سرمایه‌گذاری ۱۸ همت در بخش معدن و صنایع معدنی آذربایجان شرقی
  • خبر جدید درباره افزایش حقوق بازنشستگان/ تکلیف متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان مشخص شد
  • تحقق درآمد ۴۴۰ میلیاردی برای متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان
  • ‌لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم به رشد تولید و سرمایه‌گذاری در مناطق محروم کمک خواهد کرد
  • تمدید مهلت تکمیل اظهار نامه مالیاتی
  • گلایه شرکت‌ های ترانزیتی از افزایش هزینه‌ های مرزی و توقف کانتینرها در دوغارون
  • مخالفت انجمن تجارت الکترونیکی با دریافت مالیات بر ارزش افزوده از تاکسی‌ های اینترنتی
  • اعلام نظر انجمن تجارت الکترونیکی درمورد دریافت مالیات بر ارزش افزوده تاکسی‌ های اینترنتی
  • یک درصد مالیات بر ارزش افزوده به شهرداری‌ها اختصاص یافت
  • تمدید مهلت اصلاح و تکمیل اظهارنامه مالیات بر ارزش افزوده